Wat wij doen

Divers maar met passie

Bouwservice Bartelen voorziet in een breed aanbod aan diensten van onderhoud aan uw vastgoed object / VVE complex tot complete nieuwbouw
van uw woning of bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast het uitvoeren van allerlei nieuw- en verbouw projecten, zowel voor de particuliere als de professionele opdrachtgever, zijn wij actief op het gebied van onderhoud en beheer van bestaande panden.

Wij houden van diversiteit in ons werk, alle werkzaamheden van bouwkundige aard zijn bij ons dan ook in goede handen!


Bouwservice

Wij leveren service wanneer en waar het maar kan. Ook voor snelle hulp bij bouwkundige calamiteiten, denkt hierbij aan inbraak, lekkage of ander onheil, bent u bij ons op het juiste adres.

Naar aanleiding van uw telefoontje of mailtje bieden wij service voor alle veel voorkomende werkzaamheden waar direct naar gekeken moet worden.

Uiteraard dragen wij ook zorg voor herstel van eventueel gevolgschade zodat het probleem volledig wordt opgelost. Zo staan wij altijd voor u klaar met onze kennis en vakmanschap, en heeft u de zekerheid dat problemen tijdig worden opgelost.

Betrouwbaar, adequaat en snel handelen. Dat is waar Bouwservice Bartelen voor staat.


Renovatie en Onderhoud

Als een pand toe is aan renovatie of onderhoud, gaat Bouwservice Bartelen terug naar de basis. Wij herstellen het gebouw in haar originele staat en naar uw wensen.

Daarbij gaan wij voor een lang blijvend resultaat.

Bekijk projecten

Restauratie

Bouwservice Bartelen restaureert verschillende historische gebouwen, zowel van de particuliere als zakelijke markt. Gedreven vanuit passie voor het oude handwerk behoudt een gebouw haar eigen ongerepte uitstraling.

Bekijk projecten

Woning en Utiliteitsbouw

Voor de particuliere markt, maar ook voor de zakelijke markt realiseert Bouwservice Bartelen nieuwbouw. Denk hierbij aan het bouwen van een schuur, tuinhuis of opslagloods. Maar ook een bedrijfshal of (unieke) woning.

Wanneer u hiervoor plannen heeft, maken wij die ambities op vindingrijke manier waar aan de hand van uw wensen.

Bekijk projecten

Retail en Kantoren

Bouwservice Bartelen vertaalt u wensen / bedrijfsstrategieën naar succesvolle (casco) winkelformules en huisvestingsconcepten.

Daarbij ontzorgen wij uw organisaties volledig bij de realisatie van hun kantoor- en winkelruimte. Hierbij kunt u denken aan een interne verbouwing, maar ook een facelift van de gevel behoren tot de mogelijkheden.

Bekijk projecten

VVE en Vastgoedbeheer

Goed onderhoud van uw pand / complex begint met het inventariseren van uw wensen. Daarom hechten we veel waarde aan een goede onderlinge samenwerking zodat we u gericht kunnen adviseren. En u een duidelijk beeld krijgt van de kosten voor werkzaamheden die op de planning staan van het meerjaren onderhoud.

Maar ook staan wij voor u klaar voor dagelijks onderhoud, herstellen van lekkage en de daar uit vloeiende gevolgschade in samenspraak met de bewoners / gebruikers.

Bekijk projecten

Zorg, Welzijn en Onderwijs

Diverse zorginstellingen hebben Bouwservice Bartelen al gevonden om voor hen de interne verbouwingen of nieuwbouw te realiseren. Maar ook voor kleine bouwkundige werkzaamheden en dagelijks onderhoud.

Door onze ervaring is Bouwservice Bartelen gewend om in deze precaire omstandigheden te werken en zorgt dat het proces van de zorginstelling door kan gaan.

Bekijk projecten